Zitkussens voor school!

De hal van de school van mijn kinderen wordt opgeknapt. In plaats van de plastic bak die er stond is er een mooie steigerhouten bank gemaakt door een van de vaders. Aan mij de schone taak om deze bank te voorzien van vrolijke kussens!

Ik kocht wat schuimrubber en knipte dit op maat. Een kussen met een hoek eruit zodat het kussen om de pijp heen gaat.

Voor de stof gebruikte ik een decoratiestof. Ik vouwde de stof om het kussen heen en liet aan beide kanten de stof wat over elkaar heenlopen. Hier heb ik later een stuk klittenband opgenaaid, dit is de onderzijde.

Ik gebruikte een vrolijke decoratiestof met toekans en groene driehoekjes. Dit past weer goed bij het bord wat in de hal hangt.

De zijkanten heb ik dichtgenaaid en dan het hoekje omhoog getrokken en vastgenaaid zodat er een opstaand randje ontstaat. Hetzelfde effect eigenlijk als bij het plantenmandje wat ik eerder maakte.

Bij het hoekdeel heb ik er een stuk stof tussen gezet ter hoogte van het zitkussen.

Zo hebben de kinderen een mooie nieuwe plek voor het opbergen van het buitenspeelgoed, en gelijk een lekker relaxplekje!

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.