VIVAX! Top

De afgelopen weken werkte ik aan een, toen nog, geheim project. Sofilantjes had een nieuw patroon bedacht en ik werd uitgekozen om te testen, zo leuk! In de groep verschenen snel de eerste varianten! Zo leuk om de ontwikkeling van een patroon te zien en mee te maken. Nu mogen jullie hem ook zien!

Hier is de VIVAX Top en Dress! 

Voor de test mocht ik de top met kraag en halve mouw maken. Ik koos hiervoor een vrolijke french terry Market Vibes van Jolijou. Ik combineerde hem met een effen fuchsia french terry. Bij de boorden en zakken gebruikte ik een effen fuchsia boordstof.

In die zakken kan je je handen heerlijk wegstoppen!! Het leuke aan dit patroon is dat het weer zo veelzijdig is! Echt super. Ik ben nog bezig met mijn jurkvariant, die laat ik jullie later zien! We hopen snel op iets warmer weer, zodat de top snel aan kan! Lekker voor de frisse maar wel wat warmere dagen, met de kraag en de halve mouw.

 

Toen ik de zak had genaaid werd ik helemaal blij, ik vind de ronding echt prachtig!! Het is een nieuwe ronding, deze ronding is nog niet eerder gebruikt bij de Sofilantjes patronen. De Domi bijvoorbeeld heeft een andere ronding.

Bij dit patroon kan je kiezen tussen de jurk en de top versie. Verder heb je de keuze tussen twee halslijnen: een kraag en een platte halslijn. Tevens zijn er wel vijf mouwopties!!  Je kan al je creativiteit erin kwijt met combineren van verschillende stoffen, gebruik je kleine mooiste restjes voor de mouwen en zakken.
Met dit patroon kan je het hele jaar door! De halslijn van de kraag valt net iets lager dan gemiddeld.

Hier zie je een voorbeeld van de platte halslijn, jurkvariant en een van de mouwopties. Super toch!!

Het patroon was in het begin nog naamloos, maar tijdens de test liep er een namenwedstrijd op de Sofilantjes Patterns Sew and Show op Facebook. Hier uit is de naam gekozen: VIVAX, Levendig.

 

De jurk valt goed op maat, meet je meisje nauwkeurig op en volg de maattabel. Succes gegarandeerd! Onderaan de pagina vind je de stoftabel.

Tot en met dinsdag 27 februari 23.55 uur shop je het patroon met korting voor € 6,05! De VIVAX Dress & Top mag je echt niet missen dus shop hem nu bij Sofilantjes Patterns. Na deze periode kan je hem overigens ook gewoon kopen tegen de normale prijs.

Vergeet ook het winspel niet. Deze duurt tot 6 maart 23.55 uur. Maak je Vivax, of meerdere, en plaats deze op de Sofilantjes Patterns Sew and Show Facebook in het fotoalbum VIVAX. Gebruik de #freevivax. En win je aankoopbedrag terug! Het is ook gewoon leuk om in dit album te kijken om inspiratie op te doen!

Nog een keer de link: je kan de VIVAX TOP & DRESS hier vinden!!

Bedankt Anne, dat ik mee mocht doen met testen! Dit patroon wordt vast weer een succesnummer!

 

*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze link een bestelling plaatst bij Sofilantjes Patterns, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou blijft de prijs gelijk. Ik vind het een geweldig patroon, maar als het goed is las je dat al in mijn blogbericht!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.