Vivax Dress

De eerste variant van de Vivax hebben jullie al gezien, de Vivax Top. Nu de volgende variant, de Vivax Dress! Als eerste maak ik even de notititie dat deze variant nog iets korter is dan het uiteindelijke patroon. Ik knipte hem in de testweek, en uiteindelijk is het definitieve patroon wat langer geworden.

Panterprint is hot deze zomer, en ik ging wel voor panter maar een variant. Het is de Coloured Leopard van Qjutie Kids. Deze is er in verschillende varianten. De tricots van Qjutie Kids hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik combineerde hem met de Sunkissed Coral Effen tricot. Voor de boorden van de zakken en de hals gebruikte ik zwarte boordstof. Voor de onderboord gebruikte ik Sunkissed Coral boordstof.

Voor deze variant ging ik dus voor de jurk versie, mijn meisje heeft het liefste jurken aan! Daarbij ging ik voor de platte halslijn, lekker voor in de zomer! Ik maakte deze jurk dus van tricot, wat heel eigenwijs is, want het patroon is gemaakt voor French Terry. Ik snap dat nu wel 😉 French terry is wat steviger.

Ik vind het echt een super patroon ook in de jurk versie, hier gaan er vast nog meer van komen! Dan maak ik de nieuwe versie, dan is hij iets langer en kan ze er zeker de zomer mee door!

Je kan dit patroon overigens alleen in de PDF versie bestellen. We verkopen ook Sofilantjes patronen, op papier. Wat is jouw favoriete Sofilantjes Patroon?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.