Twinning!

Twinning, ik moest het ook gewoon een keer doen! De collectie van Elvelyckan heeft 5 kleuren, de meeste printjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Mix and Match dus! Deze legging hebben jullie al eerder gezien, ik maakte hem onder het jurkje met de zebra’s. 
Het jurkje is hetzelfde patroon, P1802 en komt uit de Poppy . Ik gebruikte hiervoor de Weekdays Dusty Pink van Elvelyckan Design. De legging is van de stof Vertical B&W van Elvelyckan Design. Dit is een biologische tricot, met GOTS label, dus zeer geschikt voor de tere huid.

 

Het restje van de legging kon goed gebruikt worden voor twee mouwtjes voor een shirtje! Ik combineerde hem met de Weekdays Dusty Mint van Elvelyckan Design. 

 

Het shirtje is een zelfgetekend patroontje, aan de hand van een goedzittend shirt. Hij is nog wat lang, maar de zomer is nog niet eens begonnen dus dat komt helemaal goed!

Ze vinden ze zelf in ieder geval helemaal geslaagd en vonden het leuk om ‘hetzelfde’ aan te hebben! Nu aan mij de taak ervoor te zorgen dat alles op dezelfde dag schoon en droog is 😉 Ik voel nu al aan dat ze het ook op dezelfde dag aan willen gaan trekken! Heb jij wal wat gemaakt met dezelfde stof voor beide kinderen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.