Twinnen met mijn diamantje!

Yes yes! Kenden jullie de Dia sweater van Misusu al? Dat kan, hij was er namelijk eerst alleen in de kleine maatjes. Maar: Elles heeft hem ge upgrade naar ook grotere maten! Tot en met damesmaten toe. Zoals jullie een paar dagen geleden hebben kunnen zien is het een unisex patroon.

Ik begon met het naaien van de basisvariant, in een toepasselijk stofje met diamanten. Doet het patroon eer aan 😉 De stof is een biologische Jacquard van Hamburger Liebe, nu in de sale 😉

Omdat het zowel een dames als een kindervariant is kon ik het niet laten voor ons samen een keer ‘dezelfde’ trui te maken. Ik had de diamanten stof ook nog in de kleurvariant grijs/blauw en maakte daar voor mezelf een sweater van. De boorden die ik gebruikte zijn de donkerblauwe geribbelde boorden van Nooteboom.

Mijn dochter vindt het helemaal leuk dat we nu dezelfde trui aan kunnen doen!

Op de foto gaan is niet mijn sterkste kant, maar vooruit 😉

Ik ben heel blij met dit patroon; te gebruiken als basic sweater maar ook met wat meer details. De sweater met de diamant was in de maak, met paspelband, toen mijn naaimachine het begaf. Op het moment van schrijven van deze blog verwacht ik mijn nieuwe machine vandaag of morgen binnen te krijgen Dus.. de sweater met diamant houden jullie nog tegoed! Ik hoop dat ik hem snel af kan maken.

Je maakt vandaag kans op het winnen van dit patroon! Ga hiervoor naar mijn Instagram account!

Note 1: dit was versie 1 van de sweater, inmiddels zijn er nog een paar kleine wijzigingen en verbeteringen aan het patroon toegebracht.

Note 2: Heb je de Dia sweater eerder aangekocht? Dan wordt hij automatisch ge upgrade in je account!

Note 3: Je hoeft bij dit patroon dus echt niet te twijfelen, gewoon doen!

Een reactie op “Twinnen met mijn diamantje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.