Stoere Sushi Imme Dress!

De sushi stof van Nooteboom vond ik gelijk al leuk toen hij binnen kwam! Sushi vind ik erg lekker maar die gezichtjes erop maakten het helemaal leuk!

Omdat ik dacht dat mijn dochter wel wat stoerder wilde, combineerde ik hem met de groene camouflage tricot, ook van Nooteboom. Dit groen komt ook weer terug in de sushi stof. Ik vond het ook een leuke tegenhanger, de lieve sushi stof met de stoere legerstof.

In eerste instantie wilde ze hem niet aan; deze dame krijgt een eigen mening! Stoer vond ze niet passen bij die lieve sushi stof. Maar toen hij eenmaal helemaal klaar was, vond ze hem toch wel leuk!

Ik gebruikte nogmaals het Imme patroon, die valt aansluitend, het is de smalle variant.

Mijn coverlock deed het een poosje niet zoals ik wilde, maar nu in Seraflock als onderdraad gebruik loopt hij als een zonnetje! Zo fijn, met de cover maak je een naad met 3 draden, hierdoor blijft hij lekker rekbaar! Met de tweelingnaald krijg je aan de bovenkant hetzelfde visuele resultaat. De zoom knapt dan alleen wat sneller.

Volgende keer maak ik een maatje groter, dan zit hij net wat losser bij haar buikje.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.