Stereo!

Wat begon met werktitel MC Sweater eindigde als: Stereo Sweater!!

ste·reo’ (de/hetv en o)1.
geluid dat van alle kanten lijkt te komen

Het wordt nu echt koud buiten! Tijd voor warme truien. Deze trui kwam dan voor mij ook als geroepen want hij heeft een col!
Elles heeft het weer goed voor elkaar gekregen, een divers patroon. Met of zonder ballonmouw, met een boord of met een elastiek aan het mouw- en heupboord. Mouwen opgedeeld in diverse vlakken, verschillende kraaginzetten. Echt; eat your heart out en gebruik al je favo stofjes bij elkaar!

De eerste versie die ik maakte, was van een French terry van Swafing, de bordeauxrode die ik ook voor mijn dochter gebruikte. Ik maakte de mouw uit 4 delen. Het bovenstuk in colourblock met een zwarte streep, en de onderkant van de mouw effen rood. De voor- en achterkant waren ook rood en het inzetstuk aan de voorkant weer zwart. Bij die trui gebruikte ik het ronde halsje.

Ik maakte eerder voor mezelf 2 sweaters met See You At Six french terry’s, Heerlijk, ze zijn zo lekker zacht en niet geheel onbelangrijk. ze matchen zo lekker bij elkaar.
Dit keer wederom een SYAS combi uit meerdere collecties. Dennengroen, Sweet Pink en Caramel Café. Soms zijn kleuren toch even een zoektocht, en soms liggen ze toch nog in je kast of bij een vriendin! Deze variant is de rechte mouw in 3 delen, met boordstof bij de polsen. Ik ben 1.76 lang en verlengde de mouwen 2 centimeter.Zo zitten ze bij mij perfect. Je kan vanaf je armpit het patroon nameten en zo bepalen of je je mouwdelen nog moet verlengen.

Je kan kiezen uit een cropped variant of een normale variant. Dit is de normale lengte. Ik heb ook al jurk/tuniek voorbeelden gezien, die hebben ze dan zelf zo verlengd, die staan zo niet in het patroon, maar echt te gek!

Eigenlijk wilde ik eerst een zwarte broek aan doen, maar die hing nog nat aan de lijn, dus toen kwam de zwarte rok tevoorschijn! Het leuke aan deze trui is dat hij op allerlei manieren te dragen is!

I love de belijning in deze trui! Zo organisch.

Ik vind de fit echt heerlijk! Ik gok dat hij vaak gedragen gaat worden!

Oh ja, nog even een dingetje over het maken. De kraag is echt zo tof om in elkaar te zetten! Je hebt echt een moment of truth momentje bij het omdraaien, zo leuk! Als je de instructies goed volgt kan jij dat ook!!

Je shopt het patroon hier (niet gesponsord, maar helemaal weg van het patroon)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.