Solis jurk Sea of Blossoms

solis hamburger liebe

Op deze zonnige dag kon ze de Solis Dress voor het eerst aan. Een heerlijk patroon om te maken. Ik maakte deze jurk van de Hamburger Liebe tricot Sea of Blossoms Blue. Wat een heerlijke tricot om mee te werken! Hij voelt fijn aan, rekt goed, je voelt echt dat het kwaliteitstricot is. Het was overigens moeilijk kiezen want er zijn zoveel leuke stofjes van Hamburger Liebe! Vorige keer maakte ik al een Nivalis met meloenen, dus nu een stofje uit een andere HL serie.
Ze wordt deze zomer 6, dus het schattige en het roze gaat wel langzaam verdwijnen uit de kledingkast. Des te meer reden om nog even gebruik te maken van het feit dat ze roze nog wel erg leuk vindt!
Ik combineer de Hamburger Liebe tricot met een effen roze tricot uit de webshop.
solis hamburger liebe 2

Voor de eerste keer gebruikte ik mijn coverlock die al meer dan een jaar stond te verstoffen… koudwatervrees! Nadat ik de juiste instelling had gevonden ging het heel makkelijk, wat fijn is dat! Een mooi afgewerkte zoom, die niet trekt of opbobbelt.
Ik heb de jurk aan de voorkant iets korter gemaakt dan aan de achterkant, ik vond dat wel een grappig effect hebben.

solis hamburger liebe rug

Mooi detail aan de achterkant, het rugpand!

solis hamburger liebe 2.jpg 3

En gelukkig, het allerbelangrijkste: je kan er ook heel goed rondjes mee draaien!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.