‘Regina!’ Een jurkje voor een echte ‘Koningin!’

Een tijdje geleden kwam de Regem uit bij Sofilantjes. Een unisex patroon van een shirt. Kort daarna hoorde ik dat er een nieuwe jurk aan zat te komen van Sofilantjes. Ik ben dol op de patronen, de pasvorm zit altijd goed en de beschrijving is echt zo duidelijk stap voor stap beschreven!
Ik schreef me in voor de testersronde van de Regina, en dit keer mocht ik meedoen! Superleuk. Ik maakte maat 5 breedte met maat 8 lengte. Bij de eerste pastest bleek dat de schouder van maat 5 wat te smal was, dus ik paste de schouder aan, en maakte hem bij een nieuwe versie enkel wat breder. Hierna zat het jurkje als gegoten! Zodra de jurk aan ging begon ze te draaien, en stopte hier niet meer mee!

Het testen was zo leuk, elke keer kwamen er weer nieuwe versies online, er werd goed meegedacht en de sfeer was ook supergoed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn diverse opties in dit patroon. Ik maakte de geplooide lange mouw, met de gerimpelde cirkelrok. Een nieuwe Regina met plooirok is in de maak! Het leuke is dus, dat je ook kan kiezen voor een korte mouw,3/4, of een gewone mouw. En naast de gerimpelde cirkelrok kan je ook kiezen voor een plooirok. Je kunt kiezen voor een tunieklengte of een jurklengte. Maar.. dat is niet alles! Hij is ook te combineren met bijvoorbeeld de onderkant van de Solis! De halslijn is wat breder, weer eens wat anders dan een ronde of een v hals!

Ben je al overtuigd? Tot en met maandagavond 4 december kan je dit patroon kopen met een leuke korting!
Het is een pdf patroon die kan aankopen op de website van Sofilantjes. Er zit ook een A0 bestand bij, voor het geval je hem wil laten plotten.

Oh ja! Hij is ook verkrijgbaar in het Engels & Frans

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tot slot:  WE LOVE SOFILANTJES PATTERNS!
stof: Multicolour Hearts

 

 

Een reactie op “‘Regina!’ Een jurkje voor een echte ‘Koningin!’

  1. Arjo zegt:

    Prachtige draai jurk! Leuke stof ook en mooie foto’s. Ik hoor veel positieve verhalen over de Sofilantjes. Ook eens op zoek gaan naar de patronen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.