Piper Tank Tops!

Zomer! Opeens is hij er, en dan… is het echt te warm voor shirts met mouwen! Die lagen net niet meer in de kast van vorig jaar. Het patroon van Misusu kwam dan ook als geroepen! En het leuke is, het is geen standaard tanktop patroon! Het lijkt zo aan de voorkant, maar …..

Het patroon is een unisex patroon met meerdere varianten. Je kan een ‘gewone achterkant’ maken, maar ook een racerback, al dan niet opgedeeld in twee stukken. Een pinguin achterkant of een achterzijde opgesplitst in 2 halfronde delen. Een echte musthave in je patronencollectie dus!

Foto’s maken als peuter is echt heel grappig, of niet ­čśë Dus lekker gek doen is dan het motto!
Het stofje is de We’re Going Bananas┬ásweat van Hamburger Liebe, dus lekker toepasselijk! De strepen lopen aan de zijkant netjes door, even puzzelen!

En dan de kleine grote dame, alweer bijna 8 en met een fietsenrek!

Korte broekjes worden steeds interessanter en daar horen natuurlijk stoere shirtjes bij. Toen ze deze achterkant zag, was ze echt helemaal verliefd! Bij haar gebruikte ik de normale armopening in plaats van de racerback.

Omdat ik twinnen stiekem toch wel leuk vind af en toe, koos ik voor een ander stofje uit de Summer collectie van Hamburger Liebe. Dit is de Cactus Pink Sweat. Gecombineerd met een groen wit gestreept boord van Hamburger Liebe. Aan de achterzijde gebruikte ik de jersey Confetti Pink 

Ik heb dezelfde lengte voor de boord aangehouden als het patroon beschrijft, alleen dit boord zit enkel in plaats van dubbel. Je kan het patroondeel dan in de breedte doorknippen. Tussen het boven- en het onderstuk gebruikte ik nog een stukje grasgroen paspelband!

De pinguin variant gaat er zeker ook nog een keer komen!

De beschrijving van het patroon is zoals altijd weer heel duidelijk, ik vind het echt een toevoeging aan mijn patronencollectie door de diverse varianten en ze zijn niet zo standaard! Bedankt Elles dat ik mee mocht testen, de shirtjes worden hier al volop gedragen!!

Je shopt het patroon nu met korting op de site van Misusu! Go Go GO! 

Wil je nog meer Piper tanktops zien? Klik dan op de volgende link, hier staat een overzicht met alle creatievelingen die ook een mooie Piper genaaid hebben!

Een reactie op “Piper Tank Tops!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.