Over mij

Wie is degene achter Stoffenfeest?

Ik ben Guus Hettema. Creativiteit zit bij ons in de familie. Mijn grootmoeder deed veel met keramiek en schilderde. Mijn grootvader maakte veel van hout.
Het creatieve gen heb ik geërfd. Vroeger was ik veel aan het tekenen en knutselen. Ik was altijd bezig met kleur en naaien leek me ook altijd erg leuk.

Sinds de komst van onze dochter, in 2010, ben ik begonnen met naaien. Ik word vrolijk van alle stoffen, en stoffencombinaties. En alles wat daarbij komt om het nóg leuker te maken: bandjes en kantjes, een hangertje, kraal of een leuke applicatie. Het liefst zelf gemaakt met de Cameo. Ik vind dat echt een feestje!

Na de geboorte van onze zoon ben ik me ook gaan verdiepen in het naaien voor jongens. Een aantal jaar geleden waren er niet heel veel leuke jongensstoffen, maar die komen er nu steeds meer!

Om mijn passie te delen heb ik besloten Stoffenfeest op te richten en mijn werk als logopedist stop te zetten.
Ik verkoop stoffen uit zowel het buitenland als uit Nederland. Hippe stoffen in diverse prijscategorieën. Daarnaast heeft het overgrote deel van de stoffen een Oeko-Tex of GOTS certificaat. Wat deze certificaten betekenen lees je in de veelgestelde vragen.

Hopelijk beleef je een leuke tijd op Stoffenfeest.nl en vind je wat je zoekt. Heb je hulp nodig met combineren of kan je iets niet vinden? Stuur mij dan een berichtje.
Ik vind het leuk als je een berichtje in het gastenboek achterlaat.