Guus Reuter
Creatief onderneemster

”Ik ben in 2010 begonnen met naaien toen onze dochter werd geboren. Ik begon met naaien van katoen, dat was toen heel normaal. Langzamerhand ging ik naaien met tricot, french terry en sweat. Urenlang kon ik op het internet zoeken naar de leukste stoffen. Vaak haalde ik ze uit het buitenland.
Ik werkte destijds als logopedist maar ik haalde er niet genoeg voldoening meer uit. Ik moest iets creatiefs gaan doen, iets waar ik blij van word! Tijdens mijn zoektocht stuitte ik vaak op Scandinavische designs en biologische stoffen. Met GOTS label en ook Oeko-Tex certificaat. Omdat deze zo lastig te verkrijgen waren en mijn hart echt bij de stoffen lag, heb ik besloten Stoffenfeest te openen! Ik heb mijn werk als logopedist beëindigd in 2015 om zo mijn dromen achterna te gaan! In de tussentijd werd ik voor de tweede keer moeder, dit keer van een zoon. Dus ook jongensstoffen kregen/krijgen goed mijn aandacht!

En daar werd Stoffenfeest geboren, in februari 2015. Het eerste merk wat ik verkocht was Elvelyckan Design, een designerstof uit Zweden. Inmiddels zijn er vele mooie merken aan toegevoegd en komen er steeds weer nieuwe bij.

Elke dag pak ik met veel plezier de bestellingen in, het is zo leuk om te zien wat voor stoffen jullie bestellen en welke combinaties er gemaakt worden! 
Daarnaast ben ik altijd aan het bedenken wat ik weer voor nieuwe dingen kan doen! 

Naast de webshop probeer ik toch ook regelmatig nog te naaien voor de kinderen en af en toe voor mezelf. Regelmatig doe ik mee aan een patroontest, waar ik echt heel veel plezier aan beleef! 

Hopelijk is het voor jou een feestje om stoffen uit te zoeken op www.stoffenfeest.nl ! Ik doe in ieder geval mijn uiterste best voor jou.’