orbis skinny harem 3/4 meisje

Orbis Skinny Harem 3/4

orbis skinny harem 3/4 meisjeEen poosje geleden naaide ik de Orbis voor mijn zoontje. Dit patroon kan zowel voor jongens als meiden gebruikt worden. Dus ik besloot al snel dat er voor mijn dochter ook een ging komen! De ‘nepsluiting’ staat dan de andere kant op. Hoe je dit kan doen staat heel duidelijk beschreven op het papieren patroon.

Ik combineerde de ‘Tribal Black‘ sweatstof van Kimsa met de zalmkleurige gemeleerde tricot Jaro van Swafing. Dit matcht echt perfect qua kleuren! Van de zalmroze stof ga ik ook nog een shirtje naaien voor erop. De boorden hield ik rustig, effen zwart. Ik naaide met zwarte garen. Aan de binnenkant is de broek afgelockt.

Een heerlijk broekje voor deze tussen temperaturen, of voor in de auto op vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.