Nivalis Dress van Sofilantjes Patterns

nivalis hamburger liebe

Na de opstart van de webshop heb ik weinig tijd kunnen vinden om te naaien. Maar het kriebelt zoveel, al die leuke stoffen die voorbij komen!

Ik kocht het patroon bij Sofilantjes Patterns, ik liet hem voor het gemak op A0 papier plotten. Wat een heerlijkheid was dat! Hij kwam gewoon door de brievenbus en ik kon direct beginnen met overtrekken.

Ik nam maat 2 voor mijn bijna 6 jarige, ze is zo smal! En ik verlengde hem naar haar eigen maat.

De stof is Melontropic uit de Hamburger Liebe collectie uit de shop. Wat een heerlijke zomerse prints! Ananassen en meloenen op diverse kleuren achtergrond. Femke koos zelf de stof uit.
De effen stof is de oranje stof van 92% katoen en 8% elasthan. Hij rekt dus mooi mee.
Het elastische paspelband haalde ik bij de stoffenwinkel in de buurt.

Hij is een tikje retro geworden met dat oranje, ik vind het een leuk patroon en ga er zeker meer maken! Maar volgende keer neem ik denk ik wel een maatje groter qua bovenmaat. Hij is nu echt nèt pas en ze groeit hard op het moment!

Vandaag èn morgen krijg je bij je bestelling nog een kortingscode toegestuurd voor de patronen van Sofilantjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.