Jolie Sweater van Misusu Patterns

De Jolie sweater van Misusu Patterns leek me een leuk model voor mijn dochter! Een wat wijder model met aangeknipte mouwen. Eerst heb ik haar goed nagemeten, qua breedte kwam ik uit op 116 en ik heb dat ook gewoon aangehouden, ik vond een wat korter model leuk voor deze sweater! Ze is 1.25 lang en heeft een borstomtvang van 58 cm. In het originele patroon zijn de mouwen wat langer, ik heb ze wat korter gemaakt.

Ik gebruikte een French Terry van About Blue Fabrics/Bambiblauw met onregelmatige strepen. Zwart wit is toch de trend van 2017! Ik speelde wat met de stof zodat de strepen verschillend lopen.

Eigenlijk had ik heel wat anders in mijn hoofd. Ik wilde er een jurkje van maken, waarvan het rokdeel met schuine strepen was. Maar toen deze eraan zat, en ik het jurkje paste, vond ik het eigenlijk helemaal niet zo leuk. Dus haalde ik het rokdeel en de boord er weer af, en naaide er een nieuwe boord aan.
Dag rokje! Lang leve het tornmesje! Het staat nu veel pittiger!

De finishing touch deden we samen; ze mocht zelf de patches erop strijken! In deze patches zit goud metallic garen verwerkt, waardoor het wat glimt!

            

Tijdens het schieten van de foto’s kwam er een vriendje langs met zijn skelter. Ze had geluk; ze mocht achterop meerijden!

5 reacties op “Jolie Sweater van Misusu Patterns

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.