Jesse Tuniek B*Trendy – Cosy Me!

jesse-b-trendy-cosy-meRoze, bloemen & ‘gebreid’. Toen ik deze stof binnen kreeg was ik er gelijk verliefd op. Het ziet er al zo heerlijk uit met dat gebreide patroon in digitale print. De stof voelt ook nog eens heerlijk zacht! Aangezien Femke nu in groep 3 zit, zal de roze periode binnenkort een keer eindigen. Ik maak er nog even goed gebruik van dat ze het nu leuk vindt!

Ik koos voor de Jesse Tuniek uit de B*Trendy, editie winter. Ik maakte hem niet iets langer zodat ze nog wat kan groeien deze winter. Hij kan met een legging of met een strakke spijkerbroek.

De stoffen Cosy Me en de effen single jersey fuchsia heb ik eerst voorgewassen. Dit doe ik altijd met de stoffen, op 40 graden, zodat ze maximaal krimpen. Het is zo zonde als je iets naait, en het vervolgens kleiner uit de was komt! Ik heb het ooit een keer gehad, zo zonde! Dus mijn tip: was de stoffen altijd eerst voor!

Het patroon is duidelijk beschreven en fijn om te naaien. De effen stof gebruikte ik voor de binnenkant van de capuchon, de boorden en de zakrand. Uiteindelijk stikte ik met deĀ coverlock de halslijn door.
Er zit een kangaroezak op de jurk/tuniek, waarin je heerlijk koude handjes op kan warmen! Of… pepernoten in kan verzamelen šŸ™‚
kangaroezak-jesse-tuniek-jurkjesse-jurk-cosy-me-sweat

Hou je niet van bloemen, maar wel van het digitale gebreide patroon? Er zijn in deze serie ook nog twee sweatstoffen zonder bloemen. Namelijk een grijze variant, en een oud roze variant.

Als we het dan toch over ‘digitaal gebreide’ stoffen hebben, bedenk ik me net dat er nog twee decoratiestoffen zijn. Een grijze en een roze variant. Leuk voor kussentjes, een stofje erachter en je hebt een lekkere plaid, noem maar op!Ā kraag-capuchon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.