Issie Top en de #sewponyfloral!

Suz van Sewpony heeft elke maand een nieuw thema, deze maand is het thema #sewponyfloral ! Kortom: iets naaien met een Sewpony patroon in een floral/botanic stofje. Geen probleem, er zijn genoeg van deze stofjes!

Ruffles zijn het helemaal en Femke is er dol op. Het patroon van de Issie Top mocht dan ook niet ontbreken in haar kledingkast! Ik nam maat 5 voor mijn bijna 8 jarige dochter, ze is erg smaal en volgens de maattabel zou deze maat goed moeten zijn. En het klopt! Hij zit prima. Ik heb hem alleen een heel klein beetje verlengd.

We kozen voor een Cactus Organic stofje in combinatie met een effen organic jersey van Elvelyckan Design.

Ik maakte een kleine aanpassing in het patroon. Volgens het patroon zelf naai je de ruffle op de stof. Ik heb de patroondelen op die lijn doorgeknipt en de stof  dus in twee delen geknipt. Let op! Als je dit doet, moet je bij deze delen wel naadwaarde erbij knippen. Bij de rest van het patroon zit de naadwaarde er al in.

Je kan ook een stuk stof winnen! Wat moet je doen? Naai in de maand juni een Sewpony patroon met een botanisch/bloemenstofje en gebruik de hashtag #sewponyfloral !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.