Isa Harmony & Symmetrie sweater

Eerder dit jaar naaide ik de Isa jurk voor mezelf. Bij dit patroon zat ook een sweatervariant. Deze winter is het modebeeld vol met colorblock, dus ik kon hierin niet achterblijven!
Ik had nog een paar pareltjes in mijn kast liggen van See You At Six, de flower garden en de bijpassende groene effen stof. Uit dezelfde serie was er nog een andere groene effen stof, bottle green die ik erbij matchte.

Bij de Harmony is het belangrijk dat je goed oplet bij het naaien van de punt, dit staat aangegeven in de handleiding hoe je dat kan doen. Ik had al een aantal keer die punt genaaid bij de Isa, maar bijvoorbeeld ook bij de Origami sweater van Misusu. Hoe meer je het doet, hoe makkelijker het gaat!

Ik verlengde de sweater ongeveer 5 centimeter, ik ben 1.76 lang. Ik heb hiervoor eerst de onderste lijn aangepast, en daarna de schuine zijlijn doorgetrokken tot ik bij de onderste lijn aankwam. Bij het middenstuk deed ik hetzelfde. Op deze manier behoudt je de driehoeken. Ik gebruikte hiervoor een doorzichtige quiltlineaal waardoor je exact kan zien hoeveel je verlengt. Heel handig op de snijmat!

De sweater is maat 40.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.