Isa Dress van Bel’Etoile voor mezelf! nr.1

De Isa dress naaide ik vorige zomer voor mijn dochter. Een te gek jurkje wat ze met veel plezier heeft gedragen! Het patroon met de V is een must have, je ziet het veel terug in de mode! Mijn voornemen voor 2019 is om ook af en toe eens wat voor mezelf te naaien. Dus toen de oproep kwam voor de Isa Dress voor dames twijfelde ik geen moment en gaf ik me op. Ik koos voor de jurkvariant met de V in het midden. Ik gebruikte een stuk van de botanische About Blue Fabrics French Terry. In combinatie met de zwart marmeren French Terry ook van About Blue Fabrics. Beide stoffen zijn inmiddels uitverkocht maar in deze collectie zitten echt heel veel leuke stoffen! Ik verklap alvast dat er vrijdag een nieuwe collectie About Blue Fabrics wordt gelanceerd! Ze zijn al binnen en zo leuk!

Ik sloeg de zoom van het mouwtje 2 keer om en zoomde hem toen vast, zodat je de binnenkant van de stof aan de buitenkant hebt. In het originele patroon sla je hem om en zoom je het vast. Wat ook leuk is, is om er een boordje aan te maken.

Het patroon is veelzijdig doordat je kan kiezen voor een Crop Top, Sweater of Jurk. En met/zonder V aan de voor- en of achterkant of een streep in de mouw.De extra optie die je de eerste maand extra krijgt lees je verderop. Je kan het patroon aanschaffen bij Bel’Etoile. Met de printgids kan je precies zien welke delen je moet printen. Ik heb het patroon gewoon geprint op a4 papier en geplakt, dit ging prima!

 

Twinnen met mijn kleine grote meisjes ligt vast in het verschiet als ze erachter komt dat we nu dezelfde jurk hebben! Wil jij het meisjes- en het damespatroon tegelijkertijd aanschaffen? Dan is er een leuke bundelkorting.

Daarnaast krijg je de eerste maand na de release gratis twee opties extra, namelijk een colourblock verdeling voor de sweater. Superleuk!!

Ik ben 1.76 lang en heb bij deze variant niks aangepast. Ik denk dat ik het jurkje volgende keer nog een centimeter of 2 verleng aan de onderkant. Het was nog n├Ęt lang genoeg bij het springen op de trampoline met mijn zoontje ­čśë
De volgende ligt overigens al klaar!

Ok, hier het bewijs. Een beetje gek ben ik af en toe!

Met dank aan mijn vader voor het nemen van de foto’s op deze heerlijk zonnige woensdagmiddag in Februari!

Nog even in het kort een overzichtje:

– Het patroon is te koop als pdf patroon en als papieren patroon
-Er is een bundel gemaakt van het Isa patroon voor meisjes, dames en tieners voor 14 euro ipv 16 euro
-tot en met 31 maart krijgt elke klant de twee extra colorblock Isa sweaters gratis in de vorm van een A4 patroon met alle nodige patroondelen en uitleg 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.