semper sweater jurre september 2017

Indianenvosjes Semper Sweater

Party Onaaien jongen semper truin the Glade! – Semper Sweater van Sofilantjes
semper sweater jurre september 2017
Vosjes en indianen, in 1 stof! Zo leuk en vrolijk!

Vorig jaar maakte ik al een jongensversie van deze trui. Toen koos ik voor het model met de zakjes aan de zijkant. Omdat het stofje al vrij druk is, en de print in vergelijking best groot, heb ik er nu voor gekozen het voorpand uit 1 stuk te maken.
Het voor- en achterpand zijn gemaakt van dezelfde stof ‘Indian Party On the Glade van Cherry Picking‘. Dit is een heerlijk soepele sweatstof. Voor de mouwen, boorden en col koos ik voor de bijpassende stof  ‘Triangle Party On the Glade van Cherry Picking‘. Verder heb ik geen andere kleur boord en bandjes gebruikt, omdat de stof al zoveel kleur in zich heeft.

Het patroon is de Semper Sweater van Sofilantjes. Deze heeft een raglanmouw. Je kan kiezen voor een col of capuchon, een lange of een korte mouw en een wel/geen zijpand met wel/geen zakjes. Ik koos voos de col en de het basispatroon.
Het model is goed te naaien, en zit lekker snel in elkaar! Er volgen deze winter vast nog meer Sempers!
Het leuke van dit model is overigens ook, dat je hem ook kan gebruiken voor meisjes. Voor mijn dochter maakte ik een verlengde Semper, dat werd een jurkje. Ook echt heel leuk, maar die houden jullie nog tegoed!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.