Grrrr…Dia Sweater

Soms.. heb je van die pareltjes stof in de kast liggen maar heb je er nog niks mee gedaan! Naast dat ik nu af en toe ook wel nieuwe stoffen koop, ligt er echt nog een heleboel in de kast… vast herkenbaar!
Deze stof verkocht ik ooit bij Stoffenfeest, het is een ontwerp van Lotte van To The Moon and Back Kids. Jurre vond hem direct al leuk, en gelukkig vond hij hem nu nog steeds heel leuk!

Ik koos voor de Dia van Misusu. De Dia herken je aan de diagonale lijnen die in de sweater zitten. Dit is het basismodel. Je kan er ook een superleuke diamant in naaien, maar dan komt de stof niet goed uit. Om de belijning extra te accentueren heb ik gebruik gemaakt van een zwarte paspelband. Ik naaide hem met de glanzende kant naar boven. Vervolgens stikte ik de naad nog een keer door

    

Het boordje maakte ik van dezelfde stof, omdat ik het lastig vond een goed matchende kleur te vinden. En zwart vond ik dit keer niet zo leuk. Het was even kijken hoe lang hij moest zijn, omdat er toch minder rek in de stof zat dan verwacht. Op deze manier zat hij er het best op.

  

Op de volgende foto zie je goed hoe de belijning aan de zijkant loopt.

Yes! Ik heb weer een mooie nieuwe set! Hij kon niet wachten om hem aan te trekken!

Dit is de kids dia, hij is er ook voor dames! Zie mijn eerdere post, ik naaide er een voor mijn dochter en voor mezelf!

Een reactie op “Grrrr…Dia Sweater

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.