Frances Top en nieuws!

Onlangs kwam mij wat ter ore, een nieuw naaitijdschrift zal geboren worden! Fibre Mood! 22 augustus zal de eerste versie van dit tijdschrift uitkomen. Er zullen 12 patronen instaan. Elke 2 maanden komt er een nieuw patronenblad uit om je eigen capsule wardrobe te naaien.

Voor de release van dit patronenblad, is een gratis patroon uitgegeven. De Frances Top. Een oversized shirt met aangeknipte ‘mouw’.Samen met nog een aantal naaisters naaiden we in het geheim deze top! Ik koos voor een mooie viscose van Atelier Brunette, in de kleur moonstone. Eigenlijk naai ik bijna nooit voor mezelf, dus dat mocht eigenlijk ook weleens!

This is me ūüôā ‘Guus van Stoffenfeest’

Voor de release van dit patronenblad, is een gratis patroon uitgegeven. De Frances Top. Een oversized shirt met aangeknipte ‘mouw’.

De achterkant van de top is wat langer dan de voorkant, maar dat zie je nu niet omdat hij in de rok zit.

 

Stiekem smokkelde ik iets met dit patroon: het biais moet je volgens het patroon zelf uit je stof knippen, maar… ik heb sinds kort ook bijpassend biaisband bij deze stof! Dus ik moest dat toch eens uitproberen, easy peasy! Moonstone Biasband

Ik ben benieuwd wat het blad Fibre Mood voor mooie patronen gaat uitbrengen!!  Naast het blad hebben ze een dagelijkse assistent om je te helpen je naaiwerk succesol af te ronden; met duidelijke instructies, stofadvies, style and styling tips, mode trends en een community.

Mijn volgende versie maak ik een maatje kleiner, dit is de versie volgens de maattabel, een L. Normaal is dit ook de confectiemaat voor mijn bovenlichaam.

Je kan nu de eerste versie van het tijdschrift online bestellen tegen een gereduceerde prijs!

www.fibremood.com

#fibremood #frances

Meedoen aan de linkparty? https://www.fibremood.com/nl/linkparty

Photocredits: Jurre
Leuk weetje: de foto’s zijn genomen door mijn 3,5 jarige zoon, het fototoestel ge√Įnstalleerd op wat dozen, en hij mocht op de knop drukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.