Stoffenfeest is een webshop, en heeft geen stenen winkel. Wat wel hebben is een magazijn.
Er is een mogelijkheid om langs te komen in het magazijn. Zie hiervoor ook het stukje Stoffenfeest! Wanneer je een groepje hebt van 8 personen of meer, kan je een afspraak maken voor een Stoffenfeest!

De reden van de extra kosten is dat PayPayl voor ons een hele dure betaaloptie is, maar wij deze wel aan willen bieden aan de klant. Daarom hebben wij besloten de kosten door te rekenen aan de klant. De kosten worden weergegeven in het besteloverzicht wanneer u het PayPal icoon aanklikt. De kosten die in rekening worden gebracht, zijn niet hoger dan PayPal aan ons doorberekent.
Wanneer u geen extra kosten wenst voor een betaaloptie, kiest u dan voor de andere betaalopties die wij bieden, zoals I-deal of overboeking. Hiervoor betaalt u geen extra kosten.

In het afrekenscherm treft u nogmaals een opmerking dat PayPal extra kosten met zich meebrengt, om vergissingen te voorkomen.

Wij gebruiken het betaalsysteem Mollie. Hierdoor kunt u veilig betalen met onder andere iDeal, overboeking en BanContact/Mister Cash (voor België).

Voor pakketpost rekenen wij € 5,50 verzendkosten binnen Nederland.
Een brievenbuspakketje kost €3,95. Het verschil storten we achteraf terug.
Voor pakketjes naar België rekenen we €7,95.

Indien het pakketje, binnen Nederland, door de brievenbus past storten wij het €1,55 terug op uw rekening.

We verzenden ook naar het buitenland. Kijk voor de kosten per land op de pagina verzendkosten.

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst betaling te verzenden. Over het algemeen is het het zo, dat als een bestelling ’s avonds is geplaatst en betaald, de bestelling de dag erna direct wordt verzonden.

Wij doen zoveel mogelijk ons best om de bestelling goed uit te leveren.
Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, horen wij dit graag zo snel mogelijk.
Het liefst binnen 48 uur na levering, en in ieder geval binnen 7 dagen na levering.
Wij zullen dan kijken naar een passende oplossing, zodat je toch weer van je bestelling kan genieten!

Op maat gemaakte of geknipte producten kunt u niet retourneren.

Producten die niet op maat gemaakt of geknipt zijn, kunt u wel retourneren. Dit kan alleen als het artikel onbeschadigd is, ongebruikt en compleet. Ook is de verpakking origineel en onbeschadigd

De retourkosten komen dan voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan.

Indien u retour moet sturen door een fout van ons, vergoeden wij de verzendkosten.

U kunt uw pakketje retourneren aan:
Stoffenfeest
Irenestraat 100
2964 BL Groot-Ammers

De minimale afname van stoffen is 40 centimeter.

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Ja, ik raad dit echt aan. Zo haal je de krimp uit de stof. Het zou jammer zijn als je bijvoorbeeld een jurkje hebt genaaid wat perfect zit, en hij na het wassen ineens te kort is!

Het is bij Stoffenfeest mogelijk een cadeaubon aan te schaffen. Deze krijgt u digitaal toegestuurd. Dit kan in elk gewenst bedrag. De cadeaubon wordt per email naar u verzonden. De verzendkosten worden teruggestort.

Klik hier voor uitgebreide informatie over GOTS en Oeko Tex labels.

Dit is meestal wel mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

U kunt uw vraag stellen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Indien u twijfelt of stoffen bij elkaar passen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Mail je bestelling via het contactformulier of via de mail. Vergeet hierbij niet uw adresgegevens en telefoonnummer, soort stof en het aantal (centi)meters.

Dit hangt af van de vraag naar de stof en de leverbaarheid. U kunt altijd bij ons nagaan of een stof nog een keer binnen komt.

We kunnen jammer genoeg niet alle stoffen verkopen. Maar heb jij stoffen gezien van een ontzettend leuke Designer? Wie weet hebben wij nog nooit van deze stoffen gehoord. We vinden het fijn als je ons tipt!