Eximia Sweater met paardenstof!

Mijn dochter is echt dol op paarden. Toen dit paneel binnen kwam wist ik ook meteen dat ik er iets van moest maken voor haar!

Anne van Sofilantjes is net terug van zwangerschapsverlof en heeft dit patroon ontworpen. De Eximia trui/tuniek! Of dit patroon alleen voor meisjes is lees je aan het eind van het blogbericht! Ik maakte maat 4 gecombineerd met maat 9. Lange en slanke dame.

Het voorpand bestaat uit twee delen die over elkaar heen vallen. Ik heb maat 4 uitgetekend, met lengte maat 9. Voor de bocht van de voorkant heb ik de ronding van maat 9 aangehouden, Dit zit goed bij haar. Je kan ook het patroon versmallen, hoe dit moet lees je in de beschrijving. De mouwinzet zit later.

Voor de mouwen en de achterkant van de sweater gebruikte ik de zwarte effen french terry van Swafing. Deze matcht perfect de Horse Wild Shadows french terry van Lycklig Design. Als boord gebruikte ik paarse glittertricot.

Het patroon kan gemaakt worden in 3 versies, kort, medium en lang. Ook de mouwlengte kan zelf gekozen worden.

Goed nieuws! Dit patroon is ook uitgebracht in damesmaten! Het patroon voor de dames vind je hier

en nogmaals de link voor het Meisjespatroon Eximia 

En je kan hem nu in deze release week nog met korting kopen!

*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze lnk een bestelling plaatst bij Sofilantjes Patterns, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou blijft de prijs gelijk. Ik vind het een geweldig patroon, maar als het goed is las je dat al in mijn blogbericht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.