imme patch applicatie stof

Digitale Patches Tricot Imme

imme patch applicatie stof

Patches zijn hot deze winter!

Meestal worden de patches erop gestreken. Je kan losse patches kopen en een shirtje, jurkje of jasje pimpen. Maar… er bestaat ook superleuke stof waar de patches al digitaal op geprint zijn! Met een blauwe achtergrond en een grijze achtergrond.

Deze stof is een gewone tricot, maar door het gemêleerde effect vind ik dat hij het erg ‘warm;  uit ziet.
Ik gebruikte het patroon van de Imme, de smalle variant. Ik maakte maat 134, vorige keer maakte ik maat 128 maar die vond ik toch te strak. Deze zit iets wijd bij de oksels, maar overall zit hij beter dan de 128.
Verder heb je bij dit patroon de keus tussen een normale mouwinzet of een raglan. Ik koos voor de raglan.

Voor de afwerking gebruikte ik rode boordstof voor de hals en een losse rood wit gestreepte boord voor de mouw. Bij de mouwinzet gebruikte ik rood elastisch paspelband. De paspelband is doorgestikt met een siersteek, hiervoor gebruikte ik Gütermann garen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.