Cessim Shirt

Haaien! Mijn zoontje is er dol op, ken je dat liedje van Kinderen voor Kinderen? Dat dus!

Sofilantjes kwam met de oproep voor testers van de Cessim, een shirt met diverse opties. Ik zag gelijk twee stofjes bij elkaar, zwarte effen single jersey en sharks jersey van I Got Stripes. Verder gebruikte ik zwarte boordstof.

Dit shirt heeft zoals je gewend bent van Sofilantjes weer meerdere opties zoals beschreven, ik ging voor optie B met de V hals en de korte mouw. De uitleg van het patroon en de V hals is heel duidelijk, het moet jou ook lukken! Een andere optie is bijvoorbeeld om het voorpand nog te colorblocken, als je dan een lange mouw neemt, loopt de ronding van de colorblock echt prachtig door! De volgende versie heb ik dan ook al in mijn hoofd zitten, maar die is voor mijn dochter.

Hier kan je het patroon van het shirt aanschaffen: https://www.sofilantjes.com/product/cessim-shirt-pdf-nl/?affiliates=192
Dit patroon kan je dan zelf printen of lekker makkelijk online laten plotten.

Foto’s maken met deze peuterjongen van 3:6 jaar oud is niet altijd een feestje, zoals je kan zien!

*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze link een bestelling plaatst bij Sofilantjes Patterns, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou blijft de prijs gelijk. Ik vind het een geweldig patroon, maar als het goed is las je dat al in mijn blogbericht!

2 reacties op “Cessim Shirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.