Candy Dress met streepjes

De naam zegt het al, een snoepje van een jurk!

De Candy Dress. een heerlijk patroon om mee te werken. Ik was direct weg van dit stofje toen ik hem zag. Lieflijk door het lichtroze, maar door het groen toch weer niet tè zoet. Ik checkte de maat en verlengde het patroon bij de rok en het bovenpand nog een stukje. H
et oorspronkelijke patroon heeft onafgewerkte naden, ik koos ervoor ze wel af te werken. Voor de afwerking van de mouwen knipte ik een centimeter extra en vouwde die om.
Het halsje heb ik afgewerkt met een boordje van dezelfde tricot als het jurkje. Voor de gaten voor het koord kan je een knoopsgat naaien, maar ik heb gekozen voor nestels. Dat oogt net wat leuker. Als laatste voegde ik een bedeltje van een pijltje toe op borsthoogte; een klein uniek detail.
Het resultaat: Een lekker comfortabel en draagbaar jurkje van tricot

    

3 reacties op “Candy Dress met streepjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.