Alpaca Villapaita Sweater

Toen ik op naailes het boek ‘I Love Sweaters‘ inkeek, was ik direct verliefd op het patroon Villapaita. Toen ik ’s avonds thuis kwam heb ik het boek gelijk besteld bij bol.com om uit te proberen. Mijn dochter wilde heel graag iets van de Alpaca stof van About Blue Fabrics met design van Eva Mouton. Het leuke van deze trui is dat er een plooi aan de voor- en achterkant zit. Het is geen moeilijk model om te naaien.

 

 

Ik maakte maat 104 en verlengde deze. De schouderbreedte heb ik nog wat ingenomen want die was veel te breed!

 

Er is een piepklein foutje in geslopen, het linker mouwboord zit omgedraaid… Maak jij ook weleens een foutje?
Het leuke van dit boek is overigens dat er patronen in staan voor de hele familie!! En sommige patronen zijn er zelfs in kinder én volwassen maten! Ik kwam hier de digitale versie binnen, voor als je het boek eens in wilt zien!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.