Alex Jogger Pants!

Kende je hem al, de Alex jogger pants van Misusu? Misusu maakte in het verleden patronen tot en met maat 116. Het kan dus goed zijn dat je hem al eerder voorbij hebt zien komen op het internet, in de lange broek variant met kangaroe zak!

Maar.. kleine kinderen worden groot, en zo kwam het idee de Alex pants ook in maatrange te vergroten èn het patroon uit te breiden! Hij reikt nu tot en met 164. Yay voor Elles!

Zoals je op de overzichtsfoto kan zien is er nu ook een korte broek en een 3/4 variant. Maar omdat het hier heerlijk herfst/winter is naaide ik twee lekkere warme lange versies! Hij voelt zich er helemaal comfi in.Ziek op de foto, maar toch nog even willen showen!

De eerste variant was met een kangaroezak. Voor de boorden gebruikte ik boordstof, matchend bij de mooie Chai Ochre French Terry van See You At Six. De zwarte variant, ook van een SYAS French Terry, maakte ik met een gewone zakinzet. Bij beide broeken gebruikte ik kant en klare vierkantjes van leer met een nestel erin. Gekregen van MaMarieke!

 

Echt een uitkomst! Ik verstevigde de boordstof aan de achterkant met zwarte vlieseline en knipte er een gaatje in. Vervolgens naaide ik de nestels vast. Met een veiligheidsspeld trok ik het koord erdoor, Voila!

Hebben jullie ook de inzet tussen de benen al gezien? Dit maakt deze joggpants ook net weer even anders! Hij draagt hem hier met zijn nieuwe Dia Sweater! De okergele broek kan er overigens ook goed onder, maar de vraag is of de trui 2 dagen schoon kan blijven 😉

Maakt jouw hart ook een sprongetje van blijdschap als je deze coole pants ziet? Je kan hem aanschaffen bij Misusu

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.