ijs abc 187

ABC 187 ijsjes & glitters!

ijs abc 187ijs abc 187

Roze, ijsjes en gliters: meer wil een meisje van 6 jaar niet hebben!

Een ijsjesprint is natuurlijk de ultieme print voor de zomer. Deze stof kwam eind maart al binnen, maar gezien ik dacht dat het een hardloper zou worden hield ik een stuk apart. De stof is roze gemeleerd met daarop een print van gekleurde ijsjes, die elk ook weer een laagje glitters hebben.

Toen ik het patroon van ABC 187 zag, met de banden over de rug, wist ik het gelijk. Dit patroon past perfect bij de stof! Bijpassend elastiek voor deze banden, zilverglitter, was zo gevonden.

Femke draagt maat 128 maar is erg smal. Elk patroon is anders getekend dus je kind goed opmeten is echt van belang! Zo kwam ik qua breedte uit op maar 116. Voor de lengte keek ik naar een bestaand goed zittend jurkje. Uiteindelijk heb ik de jurk zelfs nog iets smaller gemaakt.

ijs abc 187Er zit een belegje in, een dubbel stuk aan de bovenkant, ik heb deze gemaakt met soft pink effen jersey. Hierdoor hoeft eijs abc 187r geen boord aan de hals.

De naden binnenin zijn afgelockt met de lockmachine, zodat ze er netjes uit zien.

Laat de zon maar komen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.